Na achttien jaar lang ervaring opgedaan te hebben in de wondere wereld van de horeca, is onze passie ervoor alleen maar gegroeid. Dus was het in september 2016 tijd voor de kers op de taart: het openen van een eigen zaak.
Met zo’n eigen zaak kan je alles doen wat je wil. Wij kiezen voluit voor gezelligheid en samenzijn. Zo willen we van onze bistro een plek maken waar iedereen welkom is, met een warm retro-interieur dat onze locatie in het hart van Bissegem weerspiegelt. We hebben ook een groot terras met eet- en drinkgedeelte, want van die warme zomerdagen willen ook wij absoluut niets missen!
Achter onze toog hebben we een uitgebreid drankenaanbod, daarnaast hebben we regelmatig veranderende suggestiewijnen. Voor de kleine hongertjes bieden we een tapaskaart aan, voor de grote is er ook een eetkaart met wekelijkse suggesties. We streven ernaar om uiteenlopende gerechten aan te bieden van goede kwaliteit, en houden alle prijzen onder 25 euro.
Ben je 9 of 99, kom je gewoon eentje drinken of ga je liever voor een lekkere maaltijd, heb je iets te vieren of ga je er gewoon graag eens op uit met vrienden en familie? Alles kan, wij verwelkomen je graag!

 

Virginie & Olivier
Virginie & Olivier